Jumat, 13 Agustus 2010

Fruit Wallpaper Border

Hanging Wallpaper Border Just Requires Planning

Plan vooruit om de wallpaper grens je gaat dat allemaal te veranderen afwerking. Border aanbieden van passend bedrag, instrumenten voor het verzamelen, zijn er om te helpen bereiken zullen u helpen om een professioneel in uw weergave wilt.

Dingen die nodig zou kunnen hebben: meetlint, ladder, bladen en / of snijplank, kom of bak om water te schilderen, sponzen, lijm of plak activator, schaar of mes, liniaal en niveau, krijtstreep of laser, roller coating, zachte doek te houden, tactiek, uiteraard, het behang grens.

Stap 1
Altijd onthouden, zei hij: "stappen te ondernemen om de tijd tweemaal" Plan van papierverbruik te verminderen, en maakt u twee extra noodzaak om vier voeten op de muur elke patroon .. Overschat uw papieren.

Stap 2
Als u van plan bent de grens lager zou zijn dan de hoogte van het plafond, moet u de afstand die u wilt om de lijn te gebruiken om de bovenkant van het bestand aan te duiden maatregel. Een krijtstreep of een laser kan worden gebruikt om te helpen houden u op de juiste hoogte.

Stap 3
Begin in een hoek of minder duidelijk patroon niet overeenkomt met locaties zijn nog niet zo voor de hand liggende (een hoek of achter een grens). Roll sneed de grens om ongeveer 1 "aan beide zijden (aanvullende bijstand, patroonherkenning) Markeer de bestanden. En gebruik een rechte rand muur, een zeer rechte lijn. Vergeet niet de stappen te snijden of twee keer!

Stap 4
Volgens uw papiersoort, in verband met de tijd om het document te bereiden. Pre-papier geplakt: lange repen snijden van de grens, in het water geplaatst en buiten / in dit soort rollen uw vinger. Start begon langzaam tot technische documenten om het allemaal nat. Het laat een paar seconden, en dan vouwde zich op. Dient in overeenstemming met een rand. Non-paper plakken: plak van toepassing, te activeren of de grens, zacht gevouwen, accordeon stijl, eenvoudig te bedienen, terwijl opknoping. Wees voorzichtig dat u de grens vouw, omdat de vouw na de show. Deze documenten zullen worden makkelijker om op te hangen, indien toegestaan om uit te rusten voor een paar minuten om te ontspannen.

Stap 5
Met uw stap ladder en begon opknoping op de linker grens van ongeveer 1 "of minder dan het veld vanaf het punt hoek Smooth uit luchtbellen. Met een vochtige spons als je gaat. Er zijn mensen of het gebruik van extra rand te duwen de benen wanneer u een document geplaatst op de muur te houden grens. Je moet in staat zijn om voorzichtig te duwen naar de juiste plaats precies op de grens.

Stap 6
Hang het grensgebied en de tweede game en stiksel patronen zorgvuldig. Ongeveer 2 "overlap en doorsnijden van de grens met behulp van de straight edge op de eerste strippen van het overtollige materiaal carefully gids. En gebruik een smooth roll-gap gewrichten. Indien u van begin tot, over de toepassing van de grens, en de zoektocht naar een nieuw patroon bijpassende einde Mark en rollen. straight edge, dus dat het patroon van scherpe hoeken spel.

Stap 7
Blijven richten op de patronen overeenkomen, het creƫren van een ruimte zo vloeiend uit. Als u te maken met een hoek, elkaar overlappende regio 2 ", en het gebruik van hoge kwaliteit witte lijm of zelfklevend vinyl op vinyl, de toekomst meer tijd te voorkomen buitenkant van je huis van de overdracht van overlapping. Alleen lopen uit de hoek Batas. overlap zone in de regio zolang de nieuwe eis in de laatste bocht voor de laatste laag te verbergen.

Stap 8
wallpaper grens moet je 24 uur drogen. Nu leun achterover en geniet van uw werk.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar